Căutam STAFF!! Aplica pentru un grad pe forum!

Distribuiţi
In jos
avatar
Administrator
Administrator
Mesaje : 45
Data de înscriere : 05/10/2017
Varsta : 28
Localizare : D
Vezi profilul utilizatoruluihttp://fileprogram.hitforum.ro

REZOLVARI PROBLEME MOUSE

la data de Joi Feb 15, 2018 11:16 pm
Cele mai multe probleme au apărut în legătură cu mouse-ul. Mulţi avem mouse-uri de gaming cu care ne-am obişnuit, le-am reglat după stilul nostru, iar acest update a schimbat acceleratia, timpul de răspuns etc. Pentru a adresa aceste probleme s-a adăugat un nou cvar m_rawinput. Ce face acesta? Dacă folosim m_rawinput 0, jocul va folosi driverele Windows pentru controlarea mişcării mouse-ului, la valoarea m_rawinput 1 se elimină driverele şi se accesează mouse-ul mai aproape de nivel hardware. În joc se simte un timp de răspuns superior cu acest cvar activat, dar este destul de buguit, provoacă freeze, clickuri continue etc.
SETARI SI CVARURI MOUSE
Pentru a forţa jocul să nu piardă nici cele mai fine mişcări ale mouse-urilor cu DPI mai mare s-a introdus încă un cvar -mousethread. Acesta se adaugă tot în SET LAUNCH OPTIONS. Dacă decideţi să îl folosiţi, mai aveţi nevoie de setarea corectă a cvarului m_mousethread_sleep în config. Acesta se setează invers proporţional cu polling rate-ul folosit de mouse.

1000 Hz - m_mousethread_sleep 1
500 Hz - m_mousethread_sleep 2
250 Hz - m_mousethread_sleep 4
125 Hz - m_mousethread_sleep 8

Alte cvaruri de setat şi testat pentru mouse:

cl_mousegrab 0 sau 1
m_filter 0 sau 1
m_customaccel 0 sau 1
m_customaccel_exponent 1
m_customaccel_scale 0.04

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
S-a anunţat că cvarurile noforce au fost scoase din noul engine. Totuşi se pare că acestea mai au un oarecare efect. Se trec în SET LAUNCH OPTIONS: -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum